Hello To Myself <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8276345956396349493\x26blogName\x3dFucker+Fake+%E2%99%95\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://myzawynerslee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://myzawynerslee.blogspot.com/\x26vt\x3d7495464764046485633', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Diary

About

Links

Stuffs

Follow
Single and terus Single :)
Thursday, 8 March 2012 | Thursday, March 08, 2012 | 0 speak(s)


Haii stalker, how are you today? Ermm i fine, thankyou :) Nak tahu tak tajuk blog miza hari ni apa? haaa tu diaa kat atas kan dah tulis. Hikhik Bagi korang single ni best ke tak ehh? Bagi aku lah kan, kekadang best kekadang tak best. Erm erm, yang best tu sebab tak kene kongkong and boleh layan sesape je, tapi yang tak best pulak sebab fone dah tak berbunyi tanda ada mesej dari bf tu. Sunyi jee hidup ni kan? bagi aku laa, bagi korang aku tak tahu macam mana :) Aku bosannnnnnnnn :/

Haihhh, bila lah agaknyaa aku dapat bf ni kan? Bila dah couple rasa nak break, tapi bila dah break rase nak couple pulak! Am i right? Ammmmmmmm, dah tu je aku nak cakap, malas type panjang-pajang. Bukan korang baca pun ._.
#Ilove who love me Muahhhh :*


♥ Older |
Hello To Yourself


I'm a barbie doll, in a barbie word ;D
This blog all story of my life ;/
I hope you all enjoyed reading my story
ILOVEYOU KF <3

Say It...

Cbox code here.


Listen...